Skip to content
Het winterseizoen is altijd erg gezellig in Zwitserland. Van ski tot apres-ski en van langlaufen tot oud en nieuw vieren.

Skiers en Boarders hebben de keuze, dichtbij (10 minuten) is er het middelgrote gebied Scuol, zeer sneeuwzeker en zonnig met pistes tot 2800 meter. De Oostenrijkse skigebieden Nauders, Ischgl/Samnaun en Serfaus/Fiss Ladis liggen op een halfuur rijden.

Na uw reservering ontvangt u van ons ook een formulier wat betreft uw wensen met betrekking tot skiles, skipas en skihuur.

Een normaal winterseizoen loopt van half december (kerst) tot half april (pasen).

Tip: ga skiën als het kan in maart, de jas kan dan vaak uit op het terras en de sneeuw is perfect.

Neu: Winterwandern mit professioneller Führung

Eind3  januari 2023 gaan we begeleid sneeuwwandelen voor maximaal 10 deelnemers. De kosten bedragen 799 euro per persoon. We verwachten ook een Langlaufweek te organiseren.

 

Sneeuwschoenwandelen! Moeilijk? Helemaal niet!

Als je op een ontspannen manier wilt kennismaken met het winterse berglandschap, dan is deze week jou op het lijf geschreven. Tijdens toegankelijke dagtochten door stille, magische bossen en met verbluffende vergezichten op besneeuwde bergen, ontdek je sneeuwschoenwandelen als een unieke natuurbeleving.
De verse sporen van het wildleven en achtergrondinformatie over het landschap, brengen het geheel nog meer tot leven. Heb je bijvoorbeeld wel eens echte sneeuwkristallen gezien? Of een sneeuwgrot gebouwd? En wat zijn lawines eigenlijk? Op een speelse en veilige manier, krijg je een kijkje in de fascinerende wereld van de sneeuw.

Onder leiding van International Mountain Leader Femke Treep, verken je de mooiste plekken in de omgeving van La Randulina. Sommige dagen lopen we direct vanuit het pension, andere dagen zullen we ons even verplaatsen met onze eigen busjes.

 

 

Voorjaarsvakantie 2022

Regio Zuid:  18 – 26 februari

Regio Noord, Midden:  26 februari – 5 maart

 

Deze vakantie is perfect om te genieten van veel sneeuw en zon. Dit zijn drukke weken dus reserveer tijdig. Er is door de langere dagen veel te ondernemen zoals:

  • Sleetje rijden om het huis of in het skgebied!
  • Genieten van een winterwandeling, eventueel met sneeuwschoenen
  • Glaasje gluwein drinken binnen of buiten op het terras
  • Langlaufen op de mooie loipe tussen Martina en Scuol of omgeving Ardez

Veel materiaal hebben we te huur. Langlaufski’s en schoenen hebben we in alle maten, tevens enkele sneeuwschoenen.

 

 

Kerstvakantie 2021/2022

Zaterdag 24 december gaan we open voor onze kerstvakantiegasten.