Skip to content
dec
22
7 januari

Kerst2023/ 2024

22 december

tot

7 januari

We openen voor gasten ons Pension, net als voorgaande jaren, in de kerstvakantie. Geniet van een wintervakantie met diverse ski- en snowboardpistes om ons heen. Of wandel door de sneeuw vanuit ons Pension.

Scuol is een fijn skigebied voor families en skiles op 10 minuten afstand. De bekende skigebieden van Nauders en Ischgl liggen om de hoek. Je kan mooi sneeuwwandelen, langlaufen of zelfs schaatsen in het dal.

 

jan
13
20 januari

Gesloten

13 januari

tot

20 januari

In de week van 13-20 januari zijn we gesloten en is er tijd voor schoonmaak, rust en onderhoud

jan
29
2 februari

Langlaufen langs de Inn

29 januari

tot

2 februari

Langlaufen is niet alleen geliefd in Noorwegen maar ook bij ons in het Unterengadin. Ook dit jaar begeleiden Rob en Tanja van de NKBV ons gasten als gidsen deze week in deze mooie sport.

Vanuit ons pension bieden wij deze week begeleiding aan om op verschillende niveaus langlauftochten te maken en aan je techniek te werken. Op de dagen dat er niet gelanglauft wordt, kan er – eveneens onder begeleiding – een winterse (sneeuwschoen)wandeling worden gemaakt. Kortom, een week met veel mogelijkheden en variatie.

Overleg met ons voor de mogelijkheden, we verhuren het materiaal zelf tegen scherpe prijzen. Voor de begeleiding vragen we een kleine extra bijdrage afhankelijk van de lengte en groepsgrootte.

feb
5
9 februari

Sneeuwschoenwandelen

5 februari

tot

9 februari

Sneeuwschoenwandelen is een heerlijke ervaring en de meest ontspannen manier om een winters berglandschap te ontdekken. Je loopt door magische, stille bossen boven ons (Ramosch/Tschlin) om even verderop weer te genieten van verbluffende vergezichten. Het wandelen is niet zonder risico’s en wordt niet zonder begeleiding aangeboden. Een laag sneeuw is niet altijd stabiel en graag weten we waar je met wie loopt als je bij ons boekt.

Deze week kan je met ervaren lokale gidsen of Jelmer een aantal (3) begeleide wandelingen maken. De tocht met externe gidsen vraagt om een eigen bijdrage en is afhankelijk van lengte en groepsomvang.

Of je gaat langlaufen; een heerlijke activiteit langs de Inn of op de diverse trails in ons dal.

feb
12
23 februari

Voorjaarsvakantie 2024

12 februari

tot

23 februari

We hebben veel in huis voor een fijne wintervakantie. Naast skiën in Scuol kun je langlaufen langs de Inn, toerskiën of sneeuwwandelen in onze omgeving. Zwemmen in de buitenlucht of sleetje rijden mag ook. Of met de slee naar S-charl voor een bijzondere ervaring?

Zoals altijd brengen we skiërs, wandelaars en overige wintersporters naar de skilift, wandelstartpunt of langlaufloipe. Het gratis OV zorgt voor een vlotte terugreis, we halen je waar mogelijk ook op.

feb
26
15 maart

Maart, volop sneeuwplezier!

26 februari

tot

15 maart

Geniet van veel zon en sneeuw in maart, de fijnste wintersportmaand. Buitenzitten en gewoon wandelen in de besneeuwde omgeving is weer mogelijk. Het schaatsen en langlaufen gaat niet altijd meer, maar sneeuwwandelen richting Tschlin of naar de hoger gelegen Ofenpas is prachtig. Informeer gerust naar de mogelijkheden, we verhuren deels zelf materiaal en Jelmer loopt regelmatig mee!