Skip to content

De herfst kleurt het mooist in de Alpen

Wandelen in een fantastische natuur in de Alpen? Dat kan als je bij La Randulina verblijft! Wekelijks organiseren wij verschillende wandeltochten in de mooie en vrije natuur in Zwitserland.

Wat moet jij doen voor deze wandeltochten? Eigenlijk niets, alles wordt voor je geregeld. Je wordt met een busje vervoerd naar startplaatsen of je wandelt zelf vanuit het pension. Daarnaast krijg je een gratis lunchpakket, wandelkaarten en handige tips. In de avond verzorgen wij heerlijke maaltijden en een flinke dosis gezelligheid waarbij wandelingen en ervaringen worden gedeeld, foto’s worden uitgewisseld en plannen worden gemaakt voor de volgende dag. Of je nu graag alleen wandelt of juist liever met een groep, beide opties zijn mogelijk.

In de omgeving van La Randulina zijn er talloze tochten die je kan bewandelen. Zo zijn er diverse wandeltochten te doen door het prachtige groen van het Unterengadin, kan je een route bewandelen door het Zwitserse Nationale Park (Via Engiadina) en kan je wandelen door en over de hoge bergtoppen. Verder bevindt het pension zich op de grens met Italië en Oostenrijk, waardoor er smokkelpaden te vinden zijn die je kan bewandelen. Dit wordt ook wel de smokkelroute van het Unterengadin genoemd.

Wil je meer weten over de wandelmogelijkheden?

Previous slide
Next slide

Prijzen

Kinderen tot 4 zijn gratis en kinderkortingen van toepassing indien overnacht bij de ouders

De Eenpersoonskamertoeslag bedraagt CHF 5.

Kamer met Wastafel

Prijzen p.p.p.n
Volwassenen
CHF 80
12-15 jaar
CHF 60
4-11 jaar
CHF 40

Prijzen gelden per persoon per dag voor ontbijt, lunch(pakket) en warme maaltijd en zijn inclusief belastingen.

Kamer met wastafel en douche

Prijzen p.p.p.n
Volwassenen
CHF 90
12-15 jaar
CHF 65
4-11 jaar
CHF 45

Prijzen gelden per persoon per dag voor ontbijt, lunch(pakket) en warme maaltijd en zijn inclusief belastingen.

Kamer met wastafel, douche en wc

Prijzen p.p.p.n
Volwassenen
CHF 95
12-15 jaar
CHF 70
4-11 jaar
CHF 50

Prijzen gelden per persoon per dag voor ontbijt, lunch(pakket) en warme maaltijd en zijn inclusief belastingen.

Als je vroeg boekt, is de trein een heerlijk en betaalbaar vervoersmiddel.

De nachtreinen naar de Alpen zijn terug! Je kan bij ons komen via Innsbruck en Zurich. Na Innsbruck reis je door naar Landeck en met de bus naar Martina. Na Zurich reis je naar Scuol met de trein. In beide gevallen word je opgehaald, bel ons gerust. 

Boeken kan prima via onderstaande websites. Zij zijn niet alleen gespecialiseerd in reizen per trein maar hebben ook veel kennis van reizen door de Alpen in het algemeen. 

Reizen met de bus

Je reist prettig met de busdienst die hotel Val Sinestra (https://www.sinestra.ch/busvervoer) wekelijks onderhoudt. 175 CHF per persoon voor een retour, kinderen krijgen korting

www.Interbus.nu en www.flixbus.nl  zijn mooie goedkope busopties.

Het rooster voor de busreis naar Val Sinestra vind je hier

Nieuw in 2022 is de Gastenkaart waarmee je gratis het OV kan gebruiken in onze regio. Hier wordt veel gebruik van gemaakt, je bent flexibel in je planning. Het OV is erg betrouwbaar en uitgebreid. 

Velen reizen met de navigatie van de auto, deze stuurt u vrijwel altijd via Stuttgart, de kortste maar erg filegevoelige route.

Onze favoriete routes zijn via Frankfurt/Wurzburg (A3) af te zakken richting Ulm (A7) en dan via Bregenz richting Landeck te reizen. Deze route is wat langer maar relaxed.

Of je gaat via Basel en Zurich. Hier kun je Basel namelijk omzeilen door via Lorrach (A98) te sturen.

Zowel in Oostenrijk als Zwitserland moet je tol betalen middels een vignet. Dit geldt ook voor de route over de Fernpas, de tunnel bij Landeck is namelijk een snelweg.