HOTEL RAMOSCH ZOMER WINTER REIZEN RESERVEREN FOTO'S LINKS HOME

 

 

Onze prijzen gelden per persoon, per dag voor:

onbijtbuffet, lunchpakket en warme (driegangen)maaltijd en transport naar en van het skigebied Scuol (10 minuten per rit).

Onze prijzen zijn inklusief (btw, toeristenbelasting) en wij rekenen geen administratiekosten.

De in Euro vermelde prijzen zijn afhankelijk van koerswijzigingen. We zijn al weer goedkoper. 1 Euro is nu (15.01.2018)  € 0,82.

Voor het komende seizoen handhaven wij onze prijzen.  Onze  laatste prijsverhoging is al lang geleden en in een prijsvergelijk met andere hotels binnen en buiten Zwitserland, en gezien ons gratis extra-aanbod (themaweken, begeleide wandelingen, workshops..) blijven wij nog altijd goedkoop.

De kinderkortingen gelden in principe alleen wanneer de kinderen bij de ouders op de kamer slapen. Wanneer 1 persoon op een 2-persoons kamer logeert, rekenen we Sfr 5 toeslag.

  kamer m. wastafel kamer m. wastafel, douche kamer m. wastafel, douche, wc
  volw 1-3j. 4-11j. 12-15j. volw 1-3j. 4-11j. 12-1j. volw 1-3j. 4-11j. 12-15j.
Sfr 73 22 44 59 78 24 46 62 83 25 49 66
*€ 64  19 38 52 68 21 40 54 73 22 43 58

*Koers d.d. 5 maart 2018: 1 SFr = 0,86€

 

 

De meest gebruikte aanreismogelijkheden hebben we hieronder opgesomd. Er zijn er natuurlijk meer te bedenken, maar mogelijkheden als Taxi, lopend, fiets, ziekenauto etc.., komen wel erg zelden voor.

 

Vliegen is een steeds meer gebruikte optie: vroeg boeken bij KLM of andere, goedkoopvliegers als Ryan Air, Air Berlin of wat er dan ook vanaf Nederlandse luchthavens naar Basel of Zürich vliegt. De vlucht duurt maar een uurtje. De reis vanaf het vliegveld tot Ramosch kun je ook goedkoop met de trein doen door al bijvoorbaat in Nederland je "Swiss Transferticket" te bestellen. Dit is het ideale vervoerbewijs voor korte verblijven of wintervakanties op een bepaalde bestemming. Inbegrepen zijn de heen- en terugreis tussen de Zwitserse grens of de luchthaven en uw plaats van bestemming (maximaal 1 maand geldig). Zowel de heen- als de terugreis moeten elk binnen een dag worden gemaakt en via de meest directe route.

Prijs 2e klas CHf 141 voor volwassenen en SFr 70,50 voor kinderen onder de 16 jaar. Online te bestellen bij:  de Ch spoorwegen of bij de Treinreiswinkel (iets goedkoper)

 

http://www.google.ch/maps/

Bij ons huis en in het dorp zijn voldoende parkeerplaatsen.

De geschiktste routes zijn:

Via Karlsruhe-Stuttgart - Ulm - Kempten - Füssen - Fernpass - Imst - Landeck - Pfunds - Martina - Ramosch. Alleen vignettenplicht in Oostenrijk.

Via Karlsruhe - Stuttgart - Ulm - Memmingen - Bregenz - Feldkirch - Arlbergtunnel - Landeck - Pfunds - Ramosch. Alleen vignettenplicht in Oostenrijk en tol voor de tunnel.

Via Karlsruhe - Basel - Zürich - Landquart - Klosters, Vereina (autotrein-tunnel) of Fluelapass (alleen 's zomers), Scuol, Ramosch. Vignettenplicht voor Zwitserland en evt. voor de autotrein.

LET OP: gebruik niet de routeplanner op facebook of via de app van "HERE". Doet u het toch dan wordt u enkele honderden kilometers bij ons vandaan gestuurd.

Er rijdt een direkte ICE tussen Amsterdam en Zürich via de hogesnelheidslijn Keulen ... Frankfurt e.v.  De City Night Line rijdt helaas vanaf 1 januari niet meer naar Zürich. Goed alternatief is: City-Night- line naar Innsbruck, Landeck. Vanaf Landeck een uurtje met de bus naar Martina, waar wij je ophalen (10 min.).  Goedkoop alternatief zijn busreizen: Interbus (nachtbus), Flixbus (zie verder op deze pagina)

Nieuw is: www.goedkoop-treinkaartje.nl. Deze mensen zijn voortdurend in het Internet op zoek naar de goedkoopste treinkaartjes voor bestemmingen over heel europa.

Een andere aanrader: zoek en boek bij de Treinreiswinkel.  Deze mensen zijn uitstekend geinformeerd en hoe eerder u reserveert hoe meer kans u hebt op een goedkoop ticket.

Vergeet niet het Swiss Transfer ticket te vermelden. U bereikt de treinreiswinkel onder nummer: 071-5137008. Wanneer de website van de treinreiswinkel voor u te  onoverzichtelijk is,  kunt u hier ook een online offerteformulier invullen. U geeft uw reisbestemming en reisdata aan en vermeldt bij "opmerkingen" dat u in goedkoop reizen geinteresseerd bent.

"Interbus" is een Nederlandse busonderneming, die o.a. op Nauders rijdt. Gasten die met deze nachtbus reizen, worden door ons in Pfunds (een halte voor Nauders) opgehaald.  Dit moet u ook bij de bus-reservering melden. In Nederland zijn er verschillende opstapplaatsen.

De zomerverbinding is van midden juni tot begin september. De winterverbinding van 30 december tot 17 maart. Vertrek uit nederland is altijd op vrijdag. Aankomst zaterdagmorgen.

Het is een goedkope verbinding. En men wint er een verblijfsdag mee omdat het een nachtverbinding is. De prijzen varieren van € 99 tot € 170, per periode verschillend.

U kunt reserveren op telefoonnummer 071 365 65 75 of online op: www.interbus.nu

Let op: kies bij reisbestemming niet Zwitserland, maar Oostenrijk/Nauders. En vermeldt dat u in Pfunds wilt uitstappen.

 

"Flixbus" is een nieuwe op de vervoersmarkt. Zou ook een alternatief kunnen worden voor de nachttrein. Het voordeel is: geen tussenstops. Flixbus rijd in één keer van de NL vertrekplaats naar Zürich. Een retourtje is erg goedkoop en in kombinatie met een Swiss Transferticket is het een erg voordelige reis. Online boeken op www.flixbus.nl

 

scroll verder om de hele achtergrond te kunnen zien.

Hotel-Pension La Randulina, 7556 Ramosch, Zwitserland. Telefoon: 0041 81 860 1200. E-mail: larandulina@bluewin.ch

HOTEL RAMOSCH ZOMER WINTER REIZEN RESERVEREN FOTO'S LINKS HOME
 
nationaal park